Weeskinderen


Van 9 tot 16 december 2013 zal Kidsshow weer weeskinderen ontvangen uit de Oekraine.deze kinderen zijn getalenteerd in de muziek en zullen rondom Amersfoort de nodige optredens verzorgen.

------------------------------------------------------------------

Klik op het plaatje om foto's te kunnen bekijken.

Klik op het plaatje om video te kunnen bekijken.


Woensdag 7-12-2011 Opgetreden met 3 zangers in zwembad Octopus in Leusden.Valentin ,Roman en Dennis hebben er een leuke show van gemaakt.


Donderdag 8-12-2011 Op bezoek bij de Oekrainse en Wit Russische ambassade.Een geweldig fijne ervaring en die een vervolg gaat krijgen door met beide ambassades de samenwerking te intensiveren.


 

zaterdag 10-12-2011 Een geweldige show ,samen met Matroesjka uit Rotterdam op de ijsbaan in hartje Amersfoort met de Russische avond.


 

Zondag 11-12-2011 Gluren bij de buren,altijd weer geslaagd met dank aan ons gasgezin op het Reurhout in Hooglanderveen.


 

Maandag 12-12-2011 Helaas onze gasten moesten weer naar huis. Valentin vlog vanaf Dortmund naar de Ukraine en Roman vanaf Schiphol naar Minsk.


 

Grote dank aan de familie Noordenburg, Alesia en Wilfred uit Amersfoort die geweldig geholpen hebben met het verblijf van onze gasten.

 


Verslag van Valentin Konoval over zijn verblijf in Nederland.
28/12/2011

  
   De tweede helft van december voor een pre-Nieuw Jaar vol artekovtsev drukte, de voorbereiding voor de feestdagen, wachtend op een wonder, maar voor de 14-jarige Valentina hoefsmid uit Romni Sumy regio tijdens kerst verrassingen en ontdekkingen van dit jaar kwam van de eerste dag van december.

     
Een werkelijk fantastisch geschenk - tien dagen van reizen naar het Koninkrijk der Nederland (of Holland zoals het vaak genoemd wordt) - kreeg hij een creatieve de wedstrijd-festival "Schaslivі dolonі" winnen in nominatie "Vocal".

     
Veel voor hem was de eerste keer: de vlucht, en de bekendheid met een interessant Europees land, de attracties, en een warme, enthousiaste ontvangst van Nederlandse kijkers. Volgens de jonge reiziger, bezocht hij in twee landen: Duitsland, ook viel in de tour route, als het vliegtuig landde in de Duitse stad Dortmund, en vandaar op een steenworp afstand, en naar Nederland, twee uur met de auto - en hier is het, de langverwachte ontmoeting met de Nederlandse!

     
Ondanks de sluimerende tulpenvelden, Nederland en in december, zoals een bloeiende tuin: overal in de heldere groene gazons, grote etalages van huizen met vazen ​​van helder planten, langs de grachten - grillig getrimd bomen de meest ongewone vorm, glanzende ramen, kerstverlichting en veel brandende fakkels en kaarsen letterlijk overal ...

     
Op welke ervaring van de jonge reiziger trip verliet, zei hij tegen zichzelf gedurende de paar uur vliegen naar huis.

    
- Ik zou graag met u delen artekovtsami meest levendige indrukken. Wanneer heeft uw verrassing?


    
- Vanaf de eerste minuut na de landing, toen onze mobiele operator SMSkoy me begroet op Duitse bodem, en later kwam een ​​ander SMSka waaruit ik geleerd dat we de grens overgestoken naar Nederland. Langs de weg kwamen we de gigantische windmolens, die ik nooit eerder had gezien.

    
- Wanneer en waar die u hebt gemaakt de eerste keer? Erg bezorgd?

    
- In de avond van de eerste dag (het was 02 december) waren we in de stad Amersfoort, in het centrum (door de manier waarop, is het geografische middelpunt van Nederland). Het was een feestdag bewoners Amersfoort: ze opende de winter in een van de clubs in het centrum, kan hier zijn gekomen om te wonen. Toen besefte ik dat de Nederlanders, ongeacht hun leeftijd, in staat zijn om plezier te hebben, niet zitten 's avonds thuis: op de gala-avond waren mijn collega's, volwassenen en zeer oude mensen en ouders met kleine kinderen. Iedereen was leuk en interessant. Ik speelde samen met zijn nieuwe vrienden - een jongen uit Wit-Rusland en Nederlandse kinderen, werden we heel hartelijk begroet. Naast de club werkte ijsbaan, en dan gaan we rende weg daar zo, dat ik voelde dat de winter is echt begonnen.

    
- Wat is er ongewoon voor u?

    
- Op zondag waren we in de kerk tijdens de ochtenddienst. Voor mij was het zeer ongebruikelijk, maar ik realiseerde me dat het Nederlands helemaal niet verbaasd. Ze klapten en zongen mee, zelfs voor ons. Na de show kwamen we met Nederlandse kinderen. Ze zijn heel eerlijk en direct, vroeg me zeer fundamentele vragen: wat voor soort land - Oekraïne, als we door school, of we sneeuw hebben, of we willen leven in ons land ... Het was fijn om te horen dat sommigen van jullie de hoofdstad van Oekraïne kennen Kiev.


     
Het geheel van december is gevuld met de Nederlandse vakantie-evenementen in de pre-kerst dag, ze hebben nog een bijzondere traditie: ze houden om goed te doen en een feestelijke sfeer te creëren. Hosts van de grote huizen nodigen me om de artiesten voor optredens en gasten bezoeken, en toeschouwers van deze concerten zijn buren en alle bewoners wensen. Hier is een dergelijke ongewone concert en ik had een kans om te spreken. Een andere belangrijke prestatie was in de Dag van de Slavische cultuur, waar ik ben, natuurlijk, vertegenwoordigd Oekraïne.

    
- In Europa, bijna twee weken voor de start Nieuwjaar en tijdens de kerstvakantie. Hoe de Nederlandse Sint-Nicolaas te vieren?

    
- 6 december het katholieke feest van Sint Nicolaas, aan alle Nederlandse Sinter Klaas kinderen kwamen - St. Nicolaas en een nauwe verwant van de kerstman. Samen met zijn knechten Black Pitami geeft hij geschenken en snoep verschillende Nederlandse kinderen. In de ochtend dat hij kwam zelfs naar school, waar ze studeerde mijn vriend Dennis, dus begonnen ze een feestelijke dag van de school. In de avond waren we weer in het gezelschap van Sinter Klaas, hij de geschenken overhandigd aan kinderen in de School of Music. En ik heb ook geluk ben, nu heb ik een mp3-speler van de Nederlandse Sint-Nicolaas!

    
- Welke indrukken was je van kennismaking met Nederland?

    
- Ik ben verloren in bewondering van dit land, en zelfs een regenachtige winterweer kon het niet bederven. Tijdens deze dag bezochten we vele interessante plaatsen. Natuurlijk zal het geheugen worden ontmoeting met Amsterdam. Ik kreeg de indruk dat Amsterdam - is een groot museum met kunst galeries, koninklijke paleizen, ongewone huizen op palen en eindeloze kanalen. Na een wandeling door de stad reden we door de nacht en keek al Amsterdam, schijnt fel licht.

     
Daarnaast waren we in het Museum van de Luchtvaart met enorme pavilonamiangarami, waarin verschillende generaties van vliegtuigen luchtvaart. Op speciaal begeleide lay-outs waar je echt kunt voelen als een helicopter piloot die mensen op zee, of landende vliegtuigen gered op de startbaan van het vliegveld. Dit is zeer interessant, vooral voor jongens.

      
Heel verbaasd heb ik de Nederlandse vissersdorp te bezoeken met prachtige, zoals speelgoed, huizen, vissersboten te varen. Daar ontmoetten we de lokale babushekrybachek die wandelen in hun nationale kostuums, evenals vele jaren geleden, hoewel ze waren geschoeid op alle in het Nederlands bashmakiklompy - waarschijnlijk omdat deze babulechki bewogen door het dorp op de fiets. Dit is een andere prachtige traditie van Nederland: een fietstocht bijna alles. In Nederland is er zelfs een nationale dag van de wielersport.

    
- Je ging naar de koninklijke hoofdstad van Nederland - Den Haag. Wat was er een vergadering?

    
- Den Haag, bezochten we de Ambassade van Oekraïne in Nederland. Op een bijeenkomst met de Oekraïense diplomaten vertelden me dat ik doe is heel belangrijk voor de missie van ons land - om kennis te maken met de cultuur van de inwoners van Nederland in Oekraïne. Aan het eind van de bijeenkomst was ik met een voetbal gepresenteerd met het logo "Evro2012" - dit is een zeer dure geschenk voor mij. En toen gingen we naar de ambassade van Wit-Rusland in Nederland, waar hij was een zeer interessante ontmoeting met de ambassadeur Elena Gritsenko. Het bleek dat ze ook artekovka, kampeerders in de jaren 70.

    
- Vertel me hoe je in Nederland, waar je woont?

    
- Al deze dagen woonde ik in een gastvrije familie Smiths. Mijn opwinding geluwd zodra ik de drempel van hun huis overgestoken en kwam in de armen van Oksana Lvovna. Ze hebben een warme, ontspannen sfeer, alsof we wisten al mijn hele leven. Ik ben bevriend met Ed, hoofd van de familie, en besefte hoe belangrijk het is om te weten ten minste een andere taal - het Engels of Duits. Maar met Dennis, we hebben als broeders. We waren allemaal erg gemakkelijk met elkaar en toch, want ik kwam terecht in een familie van creatieve mensen die van muziek houden, en begon de tien dagen van een lid van hun team. Samen met Denis en AS Roma (hij kwam uit Wit-Rusland, zoals ik ben, op uitnodiging van de Smiths) speelden we op verschillende podia in het nieuwe jaar vakantieprogramma's. En wij afscheid als familieleden, goede vrienden. Ik hoop echt dat dit niet onze enige ontmoeting en we zullen elkaar weer in Nederland en Oekraïne.

     
Ik ben erg dankbaar voor iedereen die gaf me deze kerst en Nieuwjaar geschenk van dit jaar. Ik realiseerde me wat een enorme wereld van interessante en in mijn capaciteiten.


Impressies van de jonge reizigers geïnteresseerd en vergezelde hem op een reis
Tatiana Grigorets